Autobedrijf Nederland, waar u alle autobedrijven vindt

F.a.q. / Veel gestelde vragen

Mocht er voor u iets niet duidelijk zijn, dan vragen wij u om eerst te kijken in het overzicht van de veel gestelde vragen. Hier vindt u een aantal vragen die wellicht een duidelijk antwoord geven op uw vraag. Mocht uw vraag er niet bij staan, dan kunt u deze uiteraard stellen op faq@autobedrijfnederland.nl.

Hoe kan ik me aanmelden?
U kunt zich aanmelden door uw gegevens zo volledig mogelijk in te vullen in het formulier dat u vindt onder de knop aanmelden.

Na uw aanmelding ontvangt u direct een e-mail van ons waarin wij uitleggen hoe u uw bedrijfspresentatie kunt gaan vullen.
^ Top

Hoeveel auto's mag ik toevoegen?
Wanneer u een all-in pakket heeft afgesloten heeft u in eerste instantie de mogelijkheid om 50 auto's toe te voegen aan uw bedrijfspresentatie.

Per auto kunt u alle gegevens die bij de auto horen invullen en mag u maximaal 5 foto's toevoegen.

De consument heeft vervolgens de mogelijkheid om uw voorraad te bekijken. Ook kan men op bepaalde onderdelen zoeken in uw presentatie.
^ Top

Voor wie is AutobedrijfNederland.nl?
AutobedrijfNederland.nl is opgezet voor de consument, om de autobedrijven beter te kunnen vinden. Wij garanderen een perfecte vindbaarheid als een consument gaat zoeken op het internet op ‘autobedrijf’ + ‘plaatsnaam’.

De autobedrijven die zicht aanmelden hebben de mogelijkheid om hun eigen voorraad auot's bij te houden d.m.v. een eenvoudig te besturen menu.
^ Top

Waarom AutobedrijfNederland.nl?
AutobedrijfNederland.nl is ontwikkeld om de vindbaarheid van de autobedrijven te vergroten op het gebied van internet.

Voor de consument zal AutobedrijfNederland een website worden vol met informatie over de autobranche, zodat het met recht een autoportaal genoemd kan worden.
^ Top

Wat voor verplichtingen heb ik ten opzichte van AutobedrijfNederland.nl?
U heeft helemaal geen verplichtingen aan ons. Mocht u uw bedrijfspresentatie om wat voor reden dan ook willen verwijderen, dan kunt u dat aan ons doorgeven en wij zorgen ervoor dat dit zo snel mogelijk gebeurt.
^ Top

Is het mogelijk om de voorraad ook op mijn eigen website te tonen?
Ja dat is mogelijk. Wanneer u bent ingelogd in het cms, vindt u de code die u moet toevoegen aan uw website om de voorraad te tonen.

Om de voorraad te tonen dient u die code aan uw website toe te voegen. De voorraad op uw website wordt vervolgens automatisch ge-update en zal in de stijl van uw website passen.
^ Top